sunnuntai 1. helmikuuta 2015

French Manicure

Mun kynnet on puolesta välistä aika keltaiset, enkä sen takia ole halunnut tehdä ranskalaista manikyyriä, jotta se ei näkyisi. Onneksi ostin muutamia lakkoja, jokin aika ennen kun tein nämä kynnet, ja niiden joukossa oli OPIn Glints of Glinda, joka peitti keltaisuuden aika hyvin.

My nails are quite yellow at the tips, so I haven't really wanted to do french manicure so that the yellowness doesn't show. But luckily I bought some nail polishes before I did these nails and there was OPI's Glints of Glinda that covered the yellow areas quite well.


Pohjalla on kerros OPIn Glints of Glindaa, kärjet on lakattu tippitarrojen avulla Gina Tricotin valkoisella ja päällä on kerros Maybellinen Ballerinaa.

I have one coat of OPI's Glints of Glinda, the tips are made with the help of tip guides using Gina Tricot's White and on top I have one coat of Maybelline's Ballerina.


OPI - Glints of Glinda, Gina Tricot Beauty - White & Maybelline - Ballerina

6 kommenttia:

  1. Oi, teetpäs sä hienoja kynsiä! Tuo Glints of Glinda onkin muuten tosi hyvän sävyinen nude, pitää pistää omalle ostoslistalle :) Liityin lukijaksi, kun eihän sitä nyt koskaan voi liian montaa hyvää kynsiblogia lukea :)

    VastaaPoista
  2. Mitä tippitarroja käytät? Mun käsi vipattaa sen verran, etten saa siistejä kärkiä vapaalla kädellä. Olen koittanut kaksia tarroja. Toiset veivät alemman lakan mukanaan iholle painelusta huolimatta ja toiset ei tarttunut mitenkään päin kynnelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ne ebaystä, tällä haulla löytyy samanlaisia: 10Pcs 3 Style French Forms Stickers Guides Stencil Nail Art Tips

      Poista