keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Mixing Balls - Sekoituskuulat


Selailin Born Pretty Storen valikoimaa, ja löysin sieltä Nail Polish Mixing Ballseja, ja päätin heti ostaa niitä, koska omasta mielestäni lakat, joissa on näitä kuulia sekoittuvat paremmin.

(ostin 100kpl, ja ne tulivat 20kpl pikku pusseissa, mutta laitoin kaikki yhteen)

Kuulat sitten tulivat tässä yksi päivä ja viikonloppuna sitten lisäilin niitä lakkoihin, joissa niitä ei vielä ollut.
Lakkojen joukosta löytyi vain Mavalan 38 Silver, joka ei ollut hyvin sekoitettu, joten kuvat on vain siitä, otin muutamasta muustakin pullosta kuvia, mutta niissä ei oikein näkynyt mitään eroa. Enkä siis ole tehnyt minkäänlaista vertailua lakkojen, joissa näitä on kuulia tai ei ole, välillä.


Lisäsin pulloihin kaksi kuula, paitsi niihin, joissa niitä oli jo, eli esim. OPI, Maybelline (yhdessä vanhemmassa lakassa oli kaksi, mutta jos muistan oikein niin uusissa taisi olla yksi), Max Factor, ja joissakin oli jo yksi, esim. Color Club ja H&M lakoissa, ja niihin lisäsin toisen.

Ja sitten tähän Mavalaan laitoin kaksi, ja kun aloin sekoittaa...hetkonen...pullossa pyörii neljä kuulaa. Eli Mavalan lakoissa on myös kaksi kuulaa, ja nyt omassa pikkuisessa 5ml pullossa on niitä neljä, mutta ainakin sen saa hyvin sekoitettua.




Uskoisin, että nämä olisivat hyviä franken-lakkojen sekoituksessa.

Ja eilen postissa tuli ebaystä huutamani hexagon glitterit, ja päätin sitten tänään tehdä pienen lisäyksen sunnuntaina lakkaamiini kynsiin.


(vasemman käden etusormi)


Mitä mieltä te olette näistä sekoituskuulista? Sekoittuuko teidän mielestä lakat paremmin niiden kanssa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti