sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Epäonninen lakkauspäivä


Halusin kynsiin jotain kesäistä, joten päätin kokeilla vähän aikaa sitten ostamiani Maybellinen Color Show lakkoja. Ja jostain syystä tänään oli huono päivä lakata...

(otin kuvan kynsistä ennen kuin laitoin decalit ja päälilakan)

Peukaloissa ja pikkusormissa on kolme kerrosta Mia Secretin Sandy Finish Summer Green tekstuurilakkaa, jonka ostin JT-Cosmetics:ilta (ostin tämän ja kolme muuta tekstuurilakkaa, koska ne olivat puoleen hintaan). Muissa on Maybellinen Green With Envy, joka on ihana mintun vihreä, laitoin kaksi-kolme kerrosta (lakka kupli hiukan kun lakkasin eilen illalla vasemman käden kynnet, mutta ei tänään kun lakkasin oikean). Etu- ja keskisormiin tein viivat Maybellinen Iced Queenilla. Nimettömiin laitoin Viva La Nailsin perhos water decalit, jotka sai helposti kynsiin, tai siis ensimmäinen ei ihan onnistunut, koska se vähän rypistyi, mutta veikkaan että vika oli laittajassa. Toisen sain kynteen hyvin, eikä se mennyt ryppyyn tms.

(ilta-auringossa otettu kuva)

Viivat eivät oikein onnistuneet. Vasemman käden etusormessa liila lakka levisi kun otin teipit pois, ja kaikki viivat sotkeutuivat hiukan, kun laitoin "päälilakan". Oikea käsi onnistui hiukan paremmin, mutta huomasin, että viivat kallistuvat väärään suntaan...ja "päälilakkaa" laittaessa oikeaan nimettömään siirtyi hiukan liilaa lakkaa.

(varjossa otettu kuva)

Ja "päälilakkana" käytin Lumenen Gloss & Care:n kirkasta Dreamy lakkaa, koska huomasin viime viikolla kun laitoin Rimmelin päälilakkaa, että se on hiukan jämähtännyttä eikä levity hyvin (ohennin, sekä uusi päälilakka, on jo tilattu). Heti kun päälilakka oli kuivunut menin ulos ottamaan kuvat, jos vaikka jokin menisivielä pilalle.


Toivottavasti ensi viikonloppuna lakkaukset onnistuu paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti