sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Yves Rocher ostoksia


Tilasin Yves Rocherilta Halloweenina, kun tilaajalahjaksi sai itse valitseman tuottteen.


Näitä Cocoa and Orange tuotteita oli pakko ostaa, koska viime talvena ne oli loppuunmyyty kun tein tilauksen, ja sain ostettua vain huulirasvan, ja sen tuoksu on taivaallinen. Joten tällä kertaa ostin Cocoa and Orange setin, jossa on suihkugeeli, käsisaippua ja käsivoide. Ostin myös toisen käsivoiteen, jotta ei harmita kun toinen loppuu.


Ja koska edelliset kasvonpesu tuotteet oli loppu, päätin ottaa kokeiluun Demaquillants aux 3 thes setin, joka sisältää Onctuous Cleansing Milk:in, Perfecting Toning Lotion:in ja meikinpoistoveden. Tähän mennessä olen ollut tyytyväinen näihin. Tuota meikinpoistovettä en ole kokeillut, koska en käytä meikkiä.


Pidin todella paljon PLAISIRS NATURE Provencen oliiviöljy kuorinta-aineen tuoksusta, niin päätin kokeilla saman sarjan käsivoidetta. Voide tuoksuu ihanalta, ja imeytyy käsiin nopeasti.


Tilaajalahjaksi valitsin MOMENT DE BONHEUR YVES ROCHER Eau de Toilette:n, jota olen jo sen ilmestymisestä saakkaa halunnut kokeilla.


Ja sitten synttärilahja koodilla sain Secrets d‘Essences Néroli - setin, joka sisältää vartaloemulsion ja Eau de Parfumin (5 ml).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti