tiistai 12. elokuuta 2014

Ostoksia #4


Ensiksi nämä Huuto.netistä ostetut OPIn lakat, jotka maksoivat yhteensä 24€.

Matte Top Coat, Top Coat, Vampsterdam & Over The Taupe 
Minilakat: Stand In Lime For Days & Yellowballooza
It's Up To You & I'm Pool For Love
Löysin Asokselta sellaisen laukun jota olin etsinyt, mutta koska toimitus on ilmainen yli 15€ ostoksille ja laukku maksoi 14,07€, niin "jouduin" ottamaan myös yhden OPI:n lakan, jonka hinta oli 7,04€.


All Sparkly And Gold

Kauneudenkaupasta ostin vielä muutaman lakan. Ja sain vielä OPIn kalenterin koodilla kalenteri2014, jonka löysin täältä.

Honey Ryder, Magazine Cover Mouse, Alcatraz...Rocks & Keeping Suzi at Bay

Sitten eilisiä ostoksia:

Tämä Sally Hansenin Pigué Side löytyi Prisman alehyllyltä -50%.


Nämä Gina Tricot lakat kävin ostamassa oikeastaan vain tuon valkoisen takia, koska omistamani Kleancolorin valkoinen jätti lakatessa hirveät railot. Aikaisemmin lakatessa näin ei ole tapahtunut, ja harjakset näyttävät hyvältä, joten en tiedä oli vika lakassa vai lakkaajassa. Ostin ekaksi nuo kaksi valkoista ja Brilliant Bluen, mutta kassalla kävi ilmi, että BB on vain euron, joten kaappasin lakkakorista, joka on ihan kassan vierellä, mukaan vielä tuon Licoricen.

White x 2, Licorice & Brilliant Blue
Tämä ihana Nasu-muki löytyi Martinlaaksosta Samin kirppikseltä kahdella eurolla. Omistan nyt 2kpl Nalle Puh, 2kpl Ihaa, 2kpl Nasu ja 1kpl Tiikeri mukeja. Yhden Ihaa-mukin äiti osti joskus markka-aikaan jolloin hinta oli n. 65mk. Ja kaikki neljä löytyi joskus kirppikselta 1€/kpl.


Nämä kirjat löytyi Tuusulan Femmatorilta, yhteensä 7€.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti