maanantai 30. kesäkuuta 2014

Ostoksia #2


Kävin lauantain Tikkurilan Kontissa, siellä oli laukut, asusteet ja vaatteet -50%, hakusessa oli pieni laukku, jollaista olen etsinnyt jo jonkin aikaa. Edellinen meni rikki, koska tungin se aivan täyteen kaikenlaista (nyt käytössä on isompi laukku, joka taitaa painaa noin 2kg, punnittu joskus). Nyt pitäisi löytää laukku, johon mahtuisi vain lompakko ja jotain muuta pientä. En löytänyt laukkua, mutta yhden kirjan löysin: Nicci French - The Red Room.



"Beware of beautiful days. Bad things happen on beautiful days. It may be that when you get happy, you get careless. Beware of having a plan. Your gaze is focused on the plan and that's the moment when things start happening just outside your range of vision"

Jostain syystä pidän tosta miten toi kirja alkaa :)

Kirjan lukeminen jää vähän myöhemmäksi, koska olen jo aloittanut lukemaan kahta kirjaa, toisesta olen lukennut noin puolet ja toisen vasta aloitin. Ja hyllystä taitaa löytyä vielä yksi kirja, joka on puoliksi luettu...

H&M:llä oli lakkoja ja koruja alennuksessa, joten sieltä ei lähdetty tyhjin käsin.


Ostin lakat: Glitter Silver (8ml), Metallic Silver (8ml), Silver (9ml), Blue Metal (9ml) ja Purple Metal (9ml). Ja nyt sitten harkitsen, että pitäisikö käydä ostomassa toinen paketti noita hopeisia lakkoja, ihan siltä varalta jos toi Glitter sattuis loppumaan joskus...


Ja sitten tämä sormus, joka on hiukan liian iso, mutta kyllä nuo sormissa pysyy, kunhan on varovainen. Siellä ei tainnut olla pienempää kokoa kuin M, tai ainakin tämä oli ainut kappale jonka huomasin. No, ainakin on sormilla turpoamis varaa.


Anttilasta mukaan lähti Miramen kynsilakan poistoaine, Sally Hansenin Cuticle Oil ja Cuticle Remover.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti